Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Bakker Klootwijk viert 65 jarig jubileum!

05-09-2016 Bakker Klootwijk viert 65 jarig jubileum!
Bakker Klootwijk bestaat 65 jaar en dat vieren we! Met smakelijke aanbiedingen, een speciale kleurwedstrijd voor kinderen en overheerlijke jubileum tompoucen. Het is een feestje in onze winkels!
 

Toen opa Klootwijk in 1951 een broodbakkerij met winkel begon had hij uiteraard geen idee hoe het bedrijf er meer dan een halve eeuw later uit zou zien. Het familiebedrijf dat nu door de derde generatie Klootwijk wordt geleid, is uitgegroeid tot een modern bakkersbedrijf met een groot aantal franchisewinkels in Rotterdam en omstreken.

Jubileumacties
In het kader van "65 jaar Bakker Klootwijk" introduceren we de Klootwijk Jubileum Tompouce. De tompouce behoort al jaren tot de toppers van Bakker Klootwijk. Speciaal voor ons jubileum hebben we een luxe, feestelijke tompouce gemaakt; extra gevuld met Zwitserse room en slagroom. De tompouce is vanaf vrijdag 9 september 2016 te verkrijgen in onze winkels.

Opa & oma kleurwedstrijd
Speciaal voor kinderen en hun grootouders organiseren we de "65-jaar Klootwijk kleurwedstrijd". Alle kinderen t/m 10 jaar kunnen een kleurplaat ophalen in de winkel en op hun allermooist inkleuren. Uit alle ingeleverde kleurplaten kiezen we zes winnaars die een uniek kijkje achter de schermen van onze bakkerij krijgen; samen met hun opa of oma! Daarnaast gaan de winnaars aan de slag met onze banketbakker en versieren zelf een feesttaart. Dat wordt een fantastische bakkersmiddag! Inleveren van de kleurplaat kan t/m 15 oktober 2016.

copyright © 2018 Bakker Klootwijk Website ontwikkeling: HK Media Design