Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Klootwijk bakt de beste oliebol van Rotterdam

27-12-2016 Klootwijk bakt de beste oliebol van Rotterdam
De beste oliebol van Rotterdam koop je bij Bakker Klootwijk. Het oer-Rotterdams bedrijf eindigde op de derde plaats bij de AD Oliebollentest 2016 met het cijfer 9.5.
 
De jury spreekt van een “ultieme bol”. “Loon naar werken voor Bakkerij Aad Klootwijk. Het is een bolletje waar je je vingers bij opeet”. De hoge notering volgt op de bijna perfecte score van 2013. Toen werd de bakkerij getrakteerd op een 10-.
Directeur Leon Klootwijk is blij dat zijn bollen tot de top van Nederland horen. “Dit is een prachtig compliment naar onze hardwerkende bakkers. We schaven continue bij en ik ben trots op dit resultaat. Mooi is ook dat we de beste van Rotterdam zijn geworden. Als authentiek Rotterdams bedrijf een kers op de heerlijke taart”.
De oliebollen zijn, behalve in de winkels van Bakker Klootwijk, ook te koop op 30 en 31 december in de pop-up store in De Markthal en op 31 december bij de oliebollen drive-inn op de Vlierbaan 2 in Capelle a/d IJssel.
Voor alle klanten is het tussen Kerst en Oud/Nieuw extra aantrekkelijk om oliebollen bij één van de Klootwijk winkels te kopen: bij elke zak bollen krijgen zij een leuk voordeel dat in de eerste week van het nieuwe jaar verzilverd kan worden.
Kijk hier www.klootwijk.com/filialen voor een winkel bij u in de buurt.     

copyright © 2018 Bakker Klootwijk Website ontwikkeling: HK Media Design