Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Bakker Klootwijk bakt de beste oliebol van Nederland!

27-12-2017 Bakker Klootwijk bakt de beste oliebol van Nederland!
De beste oliebol van Nederland koop je bij Bakker Klootwijk. Als oer-Rotterdams bedrijf eindigen we op de éérste plaats bij de AD Oliebollentest 2017 met het cijfer 10! Wat zijn we ontzettend trots!
 

Er was dit jaar zo ontzettend veel motivatie bij de bakkers, ze hadden een queste, namelijk: Niet alleen een super lekkere oliebol maken en in de top 10 blijven...nee! Ze wilden de lekkerste bol van Nederland en die nummer 1 plaats.

Hier is het hele jaar serieus jaar hard aan gewerkt en dat wordt nu beloond met het cijfer 10. Onze oliebol heeft een bijzonder smakelijke vulling en is aan de buitenkant heerlijk krokant. Beter dan deze oliebol gaat u het niet krijgen!

Leon Klootwijk is bijzonder trots dat zijn oliebollen de beste van Nederland zijn. “Dit is een groot compliment naar onze hardwerkende bakkers. We zijn continue bezig om onze kwaliteit naar een hoger niveau te brengen en ik ben blij dat na al die jaren van hard werken het zich uitbetaald met dit resultaat. Als authentiek Rotterdams bedrijf een kers op de heerlijke taart”.

Het is genieten van alle positieve media aandacht en al die leuke reacties van de klanten. Dit is wel echt het ultieme feestdagen-gevoel hoor, behalve dan dat er keihard gewerkt wordt maar...met alle plezier! Met dit succes gaan we met een goed gevoel 2018 in!

 

copyright © 2018 Bakker Klootwijk Website ontwikkeling: HK Media Design