Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Dirk Kuyt Foundation

15-12-2017 Dirk Kuyt Foundation
In de feestmaand hebben wij als bakker ons steentje bijgedragen aan het goede doel; De Dirk Kuyt Foundation.
 


In December konden bedrijven de Dirk Kuyt Foundation steunen door bij ons ambachtelijke roomboter amandelletters te bestellen. Van iedere verkochte roomboter amandelletter gaat er 1 euro naar de Dirk Kuyt Foundation. In deze euro zit 0,50 van de koper en 0,50 van Bakkerij Klootwijk zelf. 


De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen ze in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij ze een financiŽle en/of organisatorische bijdrage bieden om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.

De Dirk Kuyt Foundation richt zich op alle aangepaste sporten. Van G-voetbal tot zeilen en van rolstoeltennis tot biljarten voor mensen met Parkinson. Sporten heeft immers niet alleen een lichamelijke functie, maar speelt ook een belangrijke rol bij de sociale integratie.


We hebben uiteindelijk 5000 euro opgehaald en zullen dit overhandigen in januari! Hoe, wat en hoelaat laten we natuurlijk nog even weten!

copyright © 2018 Bakker Klootwijk Website ontwikkeling: HK Media Design