Vacatures

Werken bij Bakker Klootwijk

Bakker Klootwijk is een Rotterdams familiebedrijf en een middengrote ambachtelijke bakker in regio groot Rotterdam met circa 26 winkels die geleid worden door enthousiaste franchisenemers. Onze moderne bakkerij en het centrale kantoor zijn gevestigd in Capelle a/d IJssel en in totaal werken circa 80 medewerkers bij Bakker Klootwijk. Naast onze franchisewinkels leveren wij ook aan een groot aantal afnemers als supermarkten, zorginstellingen en cateraars. Kwaliteit staat al zolang als wij bestaan hoog in het vaandel: onze “Bakkerstrots”.
 
Acquisitie op vacatures wordt niet op prijs gesteld!
 
Wij zijn op zoek naar:

Actieve franchise ondernemers / ondernemersechtparen
Voor de juiste ondernemer/ondernemersechtpaar hebben wij in Rotterdam-Noord op korte termijn een mooie locatie beschikbaar met uitgebreide horecamogelijkheden. Daarnaast hebben wij enkele locaties in regio Groot-Rotterdam beschikbaar.
 

Wij zoeken actieve ondernemers/ondernemersechtparen die met professionele ondersteuning van onze organisatie op franchisebasis een brood- en banketwinkel willen exploiteren.

Wij bieden
Toplocaties en een zeer goede regionale naam in brood en banket. De organisatie is professioneel en heeft een ruime ervaring in het ondersteunen en adviseren van franchisers. Daarnaast bieden wij in deze bewezen franchiseformule een breed assortiment kwalitatief goede producten en een verzorgd pakket aan reclame en promotie activiteiten. Dit draagt bij aan een succesvolle franchiseonderneming. 

Bent u de ondernemer die:

  • Commercieel is ingesteld en leidinggevende capaciteiten heeft
  • Bereid is tijd en geld te investeren in een eigen bakkerswinkel
  • Affiniteit heeft met onze brood- en banketproducten
  • Aantoonbare ervaring heeft in het verkopen van levensmiddelen bij voorkeur in dagverse producten

Solliciteer dan rechtstreek bij onze franchisemanager, Rob Beenhakker, via onderstaande link.  

Solliciteer nu >>

Uw eigen brood en banket winkel?
copyright © 2018 Bakker Klootwijk Website ontwikkeling: HK Media Design