Vacatures

Werken bij Bakker Klootwijk

Bakker Klootwijk is een Rotterdams familiebedrijf en een middengrote ambachtelijke bakker in regio groot Rotterdam met circa 26 winkels die geleid worden door enthousiaste franchisenemers. Onze moderne bakkerij en het centrale kantoor zijn gevestigd in Capelle a/d IJssel en in totaal werken circa 80 medewerkers bij Bakker Klootwijk. Naast onze franchisewinkels leveren wij ook aan een groot aantal afnemers als supermarkten, zorginstellingen en cateraars. Kwaliteit staat al zolang als wij bestaan hoog in het vaandel: onze ďBakkerstrotsĒ.
 
Acquisitie op vacatures wordt niet op prijs gesteld!
 
Wij zijn op zoek naar:

ENTHOUSIASTE HORECA VERKOOPMEDEWERKERS
Voor onze nieuwe winkel zijn wij op zoek naar leuke scholieren/studenten vanaf 16 jr. met hart voor horeca, banket, brood en het beleggen van brood. Deze passie breng je op enthousiaste wijze over op de klant!
 

Wij zoeken frisse, gemotiveerde, jonge medewerkers die wel toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Jij kunt doordeweeks, in de weekenden of in de vakanties werken. Met veel enthousiasme help jij de klanten in onze spik splinter nieuwe winkel op de brood- en banketafdeling maar ook in het horeca-gedeelte. Het aantal dagen en uren wordt in overleg besloten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een commerciŽle instelling en vindt het leuk om te verkopen
  • Je bent positief ingesteld en hebt een klantgerichte houding
  • Je maakt en serveert de lekkerste belegde broodjes
  • Je verkoopt de lekkerste brood- en banketproducten
  • Je bent goed in staat de klant te adviseren
  • Je houdt de winkel op orde en schoon
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je bent op de hoogte van wat er speelt in Rotterdam

Je gaat werken bij de leukste bakker van Rotterdam met opgestroopte mouwen en een lach op je gezicht. Wij zijn stoer, rauw en nuchter! Jij ook?


Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV met pasfoto en de dagen waarop je beschikbaar bent, naar Raymond van der Geest via onderstaande link.
Solliciteer nu >>

Uw eigen brood en banket winkel?
copyright © 2018 Bakker Klootwijk Website ontwikkeling: HK Media Design