Vacatures

Werken bij Bakker Klootwijk

Bakker Klootwijk is een Rotterdams familiebedrijf en een middengrote ambachtelijke bakker in regio groot Rotterdam met circa 26 winkels die geleid worden door enthousiaste franchisenemers. Onze moderne bakkerij en het centrale kantoor zijn gevestigd in Capelle a/d IJssel en in totaal werken circa 80 medewerkers bij Bakker Klootwijk. Naast onze franchisewinkels leveren wij ook aan een groot aantal afnemers als supermarkten, zorginstellingen en cateraars. Kwaliteit staat al zolang als wij bestaan hoog in het vaandel: onze ďBakkerstrotsĒ.
 
Acquisitie op vacatures wordt niet op prijs gesteld!
 
Wij zijn op zoek naar:

FULLTIME VERKOOPMEDEWERKERS KRALINGEN (38 uur)
Voor onze winkel op de Lusthofstraat zijn wij op zoek naar fulltime verkoopmedewerkers met hart voor brood, banket en horeca. Deze passie breng je op enthousiaste wijze over op de klant!
 

Wij zoeken enthousiaste verkoopmedewerkers. Jij bent beschikbaar door de weeks maar zeker ook in de weekenden beschikbaar. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een commerciŽle instelling en vindt het leuk om te verkopen
  • Je bent positief ingesteld en hebt een klantgerichte houding
  • Je verkoopt de lekkerste brood- en banketproducten
  • Je hebt ervaring in de horeca of deze ambitie
  • Je bent goed in staat de klant te adviseren
  • Je houdt de winkel op orde en schoon
  • Je bent een echte teamplayer

Je gaat werken bij de leukste bakker van Rotterdam met opgestroopte mouwen en een lach op je gezicht. Wij zijn stoer, rauw en nuchter! Jij ook?


Heb je interesse in deze functie, stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV met pasfoto naar Raymond van der Geest via onderstaande link.

Solliciteer nu >>

Uw eigen brood en banket winkel?
copyright © 2018 Bakker Klootwijk Website ontwikkeling: HK Media Design