header image

NIEUWS VAN BAKKER KLOOTWIJK

_

Wij doen ons best om jullie te blijven verrassen!
Kijk voor het laatste nieuws ook op onze Facebookpagina of op Instagram.

 

TOO GOOD TO GO

TOO GOOD TO GOIeder jaar wordt wereldwijd een derde van al het geproduceerde voedsel weggegooid. Dat is zonde! Samen met de app van Too Good To Go kunnen we voedselverspilling tegen gaan. Naast veel restaurants en traiteurs is nu ook Bakker Klootwijk te vinden op deze app en kun je tegen een gereduceerd bedrag aan het einde van de dag bij ons een ‘magic box” ophalen. Geen van de deelnemende partijen weten wat ze aan het einde van de dag over hebben dus de inhoud van jouw doos is altijd een verrassing! Houd je van lekker eten tegen een lage prijs? Wil je goede suggesties, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in voor een goed doel? Download dan de app van Too Good To Go en kijk welke Bakker Klootwijk winkels er mee doen! Wil je meer weten: ga naar de website van Too Good To Go.
DE PERS OP BEZOEK

DE PERS OP BEZOEKVandaag was er visite en Jan kon ze wel even vertellen hoeveel van die heerlijke oliebollen er nou zo'n beetje hier de band af rollen! Wil je het filmpje bekijken? Klik dan hier!
DE ALLER ALLER BESTE!

DE ALLER ALLER BESTE!Het voelt als de dag van gister toen we vorig jaar werden benoemd tot de absolute nummer 1 van Nederland. Ja! Wij hadden de lekkerste oliebol. Wat hebben we genoten van alle leuke reacties en aandacht op radio, tv, online en in de krant. Hij ligt weer in de winkel, voorlopig alleen op de zaterdag maar richting oudjaar natuurlijk de hele week door. De AD Oliebollentest bestaat niet meer maar we hebben wederom zo ons best gedaan dat wij wel durven te zeggen dat hij minstens zo goed is als vorig jaar! Tot snel!
SNEAK PEEK TAARTENBOEK

SNEAK PEEK TAARTENBOEKHet duurt niet lang meer, binnenkort ligt het nieuwe taartenboek in al onze winkels! Je kiest hieruit de lekkerste taarten en gebakjes als je een feestje hebt of gewoon iemand wilt verrassen. Voor een verjaardag draaien wij onze bakkershand niet voor om. Maar ook voor andere gelegenheden niet! Wat dacht je van de mooiste kindertekening van je dochter op een taart, een taart voor de allerliefste, receptiegebak, divers klein gebak of een geboortetaart. Medio oktober in de winkels.
WERELDHAVENDAGEN

WERELDHAVENDAGENDit weekend is het weer tijd voor de Rotterdamse Wereldhavendagen. Dat betekent boten, heel veel water, gezellige drukte, Rotterdam, ontdekken, kijken maar ook proeven! Wij staan met een kraam voorzien van charmante en enthousiaste bemanning in de Veerhaven. Wij zullen jullie voorzien van een heerlijk broodje, wat te drinken maar ook kun je hier de lekkere Havenmeester bij ons proeven en natuurlijk kopen. Omdat het feestelijke dagen zijn hebben we er een feestelijke prijs van gemaakt, dat kunnen we beloven! Zien we je langs het water? Ahoy!
SPONSORING DE ZORGVILLA

SPONSORING DE ZORGVILLAAfgelopen weekend hebben wij op de braderie in Tholen gestaan voor en met De Zorgvilla Foundation. De ZorgVilla Foundation bezorgt kinderen met een matige tot ernstige beperking en eventueel hun familie een fijne, onbezorgde vrijetijdsbesteding. Hierbij kan gedacht worden aan kleine en/of grote uitstapjes die kunnen variëren van enkele uren tot enkele dagen. Natuurlijk dragen wij deze organisatie een warm hart toe en onze Bas heeft voor het goede doel overheerlijke verse aardbeien-puddingbroodjes gemaakt!Kijk em es shinen! 
OPENING HESSEPLAATS

OPENING HESSEPLAATSDit weekend is ons gouwe ouwe filiaal op de Hesseplaats in Ommoord opnieuw geopend. De oude winkel is omgetoverd naar onze nieuwe huisstijl en heeft de look 'n feel die weer aansluit op het nu, op Rotterdam en op de mooie producten die wij maken en met dus hier weer met grote trots verkopen. Het was een leuke dag, veel oude en nieuwe klanten hebben zich laten verrassen door al het nieuwe maar natuurlijk ook laten veraangenamen met het vertrouwde. Want wat goed is moet zeker zo blijven! Dus mensen, we zijn weer open en vandaag is iedereen weer van harte welkom!